×
×

De stem van...#30

image

Deze week in de stem van "Sofie"


Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Wat ik heel fijn vind aan 10-14 is dat je hier kunt werken op je eigen manier. 10-14 past goed bij mij omdat ik hier naar de media10ers ga. Na schooltijd heb je hier ook ruimte voor je talent en ik maakt graag foto’s. Dat vind ik leuk!

Hier hebben we coaches waar je altijd mee kan praten. O ja iedereen is aardig! Hier mag je vaak samenwerken wat ik heel erg fijn vind.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Met Angelo, want dan mag ik de hele dag foto’s maken en editen, kinderen helpen met editen en hij brengt de school in beeld doormiddel van foto’s en filmpjes. Dat lijkt mijn dus supergaaf.

En Daniël Kolpa, want hij geeft heel veel lessen en hij is superaardig en grappig. Door hem krijg ik een lach op mijn gezicht. Wel is hij heel duidelijk wanneer er niet geluisterd wordt.

image
"Tijdens mijn wereldreis wil ik veel foto’s maken, want ik droom ervan om fotograaf te worden." ~ Sofie ~

Als jij nu directeur zou zijn, wat zou jij dan vandaag veranderen?

Nou, ik zou een gezonde kantine maken want dat is fijn! Dan zouden we daar ons eten kunnen halen. Ik zou dan de gezonde dingen goedkoper maken en alles wat ongezond is mag van mij dan wel heel duur worden.

In de lokalen wil ik dan ook zitzakken en meer banken plaatsen want dat zit veeeeeel lekkerder dan een stoel. Ook wil ik planten maar daar heeft 10-14 al aan gedacht.

Nu een jaar 10-14.

Wat is jou het meest bijgebleven?

Wat mij het meest bij is gebleven is het paardrijden tijdens kamp. Mijn paard was heel druk, hij liep ook telkens tegen de richting in en luisterde totaal niet naar ons. Een plasje en een dikke drol liet hij ook nog eens achter aan het einde van mijn rit.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Het lijk mij leuk om een wereldreis te maken. Waar ik zeker nog heen wil is Italië en Engeland. Tijdens mijn wereldreis wil ik veel foto’s maken, want ik droom ervan om fotograaf te worden. Heel graag wil ik mooie foto’s gaan maken van bijzondere dieren.