×
×

De stem van...#26

image

Deze week in de stem van Mira


Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

10-14 past zo goed bij mij, omdat ze je hier meer helpen. Met de opendag dacht ik gelijk 'wat een fijne school'. Op deze school word ik niet gepest en op mijn vorige school werd ik wel gepest en genegeerd. Het heeft gewoon een hele fijne sfeer.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou graag een dagje mee willen lopen met Tessa van der Krogt. Tessa is heel lief en behulpzaam. Ik denk dat ik van Tessa wel kan leren hoe ik hier beter in kan worden. Daarnaast ook omdat ik Frans een heel erg leuk vak vind en ik daar dan ook bij helpen.

image
"Nu we bezig zijn met de verkiezingen lijkt het me leuk om de volgende keer als het weer kan met mijn klas naar de Tweede Kamer te kunnen." ~Mira~

Als jij nu directeur zou zijn, wat zou jij dan vandaag veranderen?

Als ik directeur zou zijn dan zou ik meer prullenbakken neerzetten. Ook wil ik dan meer scheikundelessen, want dan mag je leuke proefjes doen. Nu we bezig zijn met de verkiezingen lijkt het me leuk om de volgende keer als het weer kan met mijn klas naar de Tweede Kamer te kunnen.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Ik wil graag een eigen restaurant beginnen die heel gezellig is en waar je zelf je eten maakt en dan serveert. Dan bedoel ik zo'n cafeetje en niet echt een heel restaurant. Dit wil ik dan waarschijnlijk samen met een vriendin gaan doen. Ik vind koken heel erg leuk en ik hou ervan om mensen blij te maken. Het is niet alleen leuk maar ook gewoon gezellig om te doen.