×
×

De stem van...#37

image

Deze week in de stem van "Kyra"


Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Het leek mij gewoon fijn om naar 10-14 te gaan. De eerste 2 personen die ik op 10-14 tegenkwam waren zo leuk en grappig! Daniel en Daniel, daar kreeg ik meteen een goed gevoel bij.

Ook heb ik dyslexie. Eerder moest ik veel zelf oplossen, maar hier op 10-14 is dat niet zo. Als ik iets niet begrijp dan helpen ze mij daar veel beter bij en krijg ik dus meer aandacht.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou dan het liefst een dagje mee willen lopen met Dirk-Jan. Sport is zo leuk, ik wil het liefst elke dag wel gymmen of sporten. Het is gezond om in beweging te blijven. Het lijkt me dus leuk om te zien hoe Dirk-Jan zijn opdrachten maakt. Hij is heel erg enthousiast in wat hij doet.

image
"Eerder moest ik veel zelf oplossen, maar hier op 10-14 is dat niet zo." ~ Kyra ~

Wat is jouw grootste leerdoel?

Nog beter worden in fotograferen, dat is mijn grootste leerdoel. 10-14 heeft de Media10ers en daar kan ik denk ik wel mijn grootse leerdoel behalen.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

De rest van mijn schoolperiode met een goed gevoel naar school gaan. Gelukkig lukt dat nu, en ik hoop dat dit zo blijft.

Ook is mijn droom om een jaar lang met mijn hele familie in een dikke villa te wonen. Samen met mijn familie lekker veel lol maken en nergens aan denken.