×
×

De stem van...#33

image

Deze week in de stem van "Ismael"


Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Ik ging er eigenlijk heen door Leimar, want hij is een vriend van mij. Het leek mij gewoon leuk om samen met mijn vriend op dezelfde school te zitten. Helaas zit hij hier niet meer op school, maar ook zonder hem heb ik hier veel plezier.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik denk met Daniel Kolpa want hij kan ook salto’s net zoals ik en ik zou hem misschien ook nog wat kunnen leren op de grond of op andere onderdelen. Ik vind de meeste vakken waar hij les in geeft ook leuk.

image
"Hier op 10-14 kan ik in de pauze ook salto’s maken.." ~ Ismael ~

Als jij nu directeur zou zijn, wat zou jij dan vandaag veranderen?

Als ik directeur was zou ik een supertramp aanschaffen, omdat die supergroot is. Je kan daar het beste trucjes op doen. Ook zou ik een klein freerun parkour neerzetten waar je om de beurt op mag. Dan kun je bijvoorbeeld oefenen op speed of flow.

Nu een jaar 10-14.

Wat is jou het meest bijgebleven?

Kamp, want het was heel erg leuk. Ik leerde veel nieuwe mensen kennen, ook was er een trampoline waar je op mocht en daar heb ik ook heel veel van genoten. En de spooktocht door het bos was erg leuk.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Ik droom ervan om later mee te doen aan Art of motion en hopelijk ook te winnen.

Art Of Motion is een van de grootste freerun evenementen ter wereld. Georganiseerd door Red Bull sinds 2007. Archie Aroyan is hierin mijn voorbeeld, maar wil ik zelf nog veel beter worden.Zelf train ik nu elke dag buiten en vrijdag train ik bij Zero.

Hier op 10-14 kan ik in de pauze ook salto’s maken..