×
×

De stem van...#32

image

Deze week in de stem van "Delinya"


Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

10-14 past goed mij bij, omdat als je hier iets niet goed doet je niet gelijk straf krijgt. De docenten kijken altijd met je wat de beste oplossing voor jou op dat moment is. Daarnaast vind ik 10-14 goed bij mij passen omdat je hier veel leuke workshops krijgt. Ook kan je hier op je eigen niveau werken, dat is wel heel fijn!

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik denk met Angelo of met Nienke.

Met Angelo, omdat ik het goed kan vinden met hem en het gezellig is!

En met Nienke; dat heeft eigenlijk niet eens met de lessen te maken die ze geeft. Nienke is echt iemand waar ik mee ken babbelen over leuke dingen, maar ook over vervelende dingen. Nienke kan goed geheimen bewaren en ze vindt het ook leuk om plezier te maken.

image
"Nienke is echt iemand waar ik mee ken babbelen over leuke dingen, maar ook over vervelende dingen." ~ Delinya ~

Als jij nu directeur zou zijn, wat zou jij dan vandaag veranderen?

Ik denk dat ik de lessen zou veranderen zodat ze wat actiever worden. Ook zou ik willen dat Vo, Po kan helpen met opdrachten, zodat we ook van elkaar kunnen leren!

Ook zou ik overleggen met de kinderen wat zij willen en wat zij wel en vooral ook niet leuk vinden. Als je leren leuk vindt dan leer je ook beter en makkelijker. Bovendien heb je het dan meer naar je zin!

Nu een jaar 10-14.

Wat is jou het meest bijgebleven?

Ik denk kamp, omdat het daar heel gezellig was. We hadden Nienke overgehaald om in de avond mee naar het bos te gaan voor een wandeling. Ja....dat was echt heel leuk en iedereen was toen ook gewoon samen.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Mijn droom is dat ik later mijn eigen schoonheidssalon heb; 10-14 helpt mij daarbij! 10-14 doet dit door te zeggen dat het mij gaat lukken. Ook leren ze mij dat als ik geïrriteerd ben dat ik dan eerst rustig moet worden voordat ik verder kan. Ook helpen ze mij hier om te leren hoe ik om moet gaan met mijn eigenboosheid. Dat vind ik echt heel fijn!