×
×

De stem van...#28

image

Deze week in de stem van Anne-Fleur


Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Op 10-14 is iedereen aardig. Ik vind het fijn dat we coachgesprekken hebben. Daar praten we over wat goed ging elke week, maar ook over wat minder goed ging. Een coach hebben is heel fijn! Hier mag je je eigen plekje zoeken. Ik vind het fijn dat we met laptops werken en daarnaast op onze eigen manier mogen werken. Zoals bijvoorbeeld de opdrachten van mens en cultuur daar kun je opdrachten uitvoeren op verschillende manieren.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou graag een dagje met Tessa van der Krogt mee willen lopen. Tessa is mijn coach, Ik vind haar heel aardig. Het lijkt me leuk om een lesje Frans met haar te geven.

Ook wil ik graag een dagje met Daniel Kolpa meelopen. Hij is aardig, vrolijk en geeft Spaans wat ik erg leuk vind. Daarnaast geeft hij ook Rekenen en Mens en Cultuur. Die vakken samen met hem geven lijk me heel leuk.

image
"Hier mag je je eigen plekje zoeken. Ik vind het fijn dat we met laptops werken en daarnaast op onze eigen manier mogen werken." ~ Anne-Fleur ~

Als jij nu directeur zou zijn, wat zou jij dan vandaag veranderen?

Ik zou het fijn vinden om tijdens de pauzes soms gewoon binnen te blijven. Dat ik zelf een keuze mag maken. Ik wil graag met tablets werken in plaats van met een laptop. Tablets zijn veel fijner vind ik! Ook zal ik buiten wat speel activiteiten willen hebben. Zo kunnen we meer leuke dingen buiten doen. Wiebelkrukken, bankjes en zitzakken om op te zitten die wil ik dan meer plaatsen in school. Ook zal ik meer stopcontacten plaatsen.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Mijn droom is om de allerbeste turnster te zijn van heel Nederland. Zelf hou ik heel erg van turnen en doe dit graag. Ook lijkt het mij leuk om op een boerderij te wonen en dan geiten, konijnen, katten en honden te kunnen verzorgen. Ik zou graag een zwembad bij mijn huis willen en daarvoor ben ik een YouTube kanaal begonnen. Ik wil een beroemde Youtuber worden, zodat ik daar ook geld mee kan verdienen.