×
×

De stem van...#24

image

Deze week in de stem van Nando


Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

10-14 past goed bij mij, omdat de leraren echt naar mij luisteren hier. Als ik een idee heb voor een les dan gaan ze daar ook echt over na denken. Tijdens de lessen is er ruimte voor mijn eigen ideeën. Op mijn vorige school had ik maar een aantal vakken, hier op 10-14 zijn dat er meer. Hierdoor krijg ik veel meer uitdaging en verveel ik mij niet. Daarnaast vind ik het fijn dat ik ook met andere kinderen fijn contact heb! Tja…als ik er nu zo over na denk vind ik hier alles wel goed bij mij passen.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou graag met Angelo mee willen lopen, omdat ik dan heel veel kan leren over fotografie en Photohshop. Hij maakt altijd hele mooie foto’s en geeft ons leuke opdrachten. Het lijkt mij dus leuk om een hele dag foto’s te maken op school.

Daarnaast wil ik ook graag een dagje meelopen met Daniel Kolpa.

Hij weet heel veel van computers, en vooral van de programma’s. Ook lost hij heel veel op voor leerlingen en zijn collega’s; dat lijkt mij ook leuk om te doen. Ik vind het namelijk heel fijn om mensen te helpen!

image
"10-14 past goed bij mij, omdat de leraren echt naar mij luisteren hier. Als ik een idee heb voor een les dan gaan ze daar ook echt over na denken. Tijdens de lessen is er ruimte voor mijn eigen ideeën" ~Nando~

Als jij nu directeur zou zijn, wat zou jij dan vandaag veranderen?

Ik zal dan een ruimte creëren voor even wat anders. Denk aan een kantine, een lokaal met een voetbaltafel of een plekje om te chillen. Ook vind ik de kleuren in school niet zo mooi, van mij mag de kleur groen veranderen in donkerblauw. Ook hoor ik vaak dat leerlingen niet blij zijn met lage kluisjes. Ik zou deze daarom allemaal op een bepaalde hoogte ophangen.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Een Ferrari van ongeveer 7 miljoen, alleen is dat wel een beetje duur. Ik heb nu nog niet echt een droom, er zijn zoveel dingen die mij nog leuk lijken. Als ik er nu zo over na denk wil ik dus graag een mooie auto later en voldoende geld verdienen. Verder weet ik het nog niet.