×
×

Routegids Onderwijsroute 10-14

Je ziet momenteel alleen openbare schoolgidsonderdelen. Voor alle onderdelen dien je eerst in te loggen.
image

Bouwen aan JOU!

10-14 is een krachtig onderwijsconcept, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken. Maar hoe ziet dat er praktisch uit? Hoe verloopt een schooldag? Hoe geven we les? Vanuit welke visie doen we dat? Hoe creëren we die kansrijke leeromgeving voor onze leerlingen? Hoe geven we hun een stem? Bekijk op de volgende pagina’s de bouwstenen van ons 10-14 onderwijs!
image

De wereld in het klein

Onderwijsroute 10-14 is een mini-samenleving, een leergemeenschap voor leerlingen tussen 10 en 14 jaar, waar gedurende de dag plaats is voor leren, spelen, ontmoeten, rusten en eten. Deze ‘wereld in het klein’ is de basis van ons onderwijs.
image

Een brede blik

Hoe groter je kennis, hoe beter je vragen kunt stellen en nieuwe kennis kunt verzamelen. Al onze lessen beginnen bij de nieuwsgierigheid van de leerling. Wat zorgt ervoor dat dingen lichtgeven of geluid maken? Wat gebeurt er als ik verliefd word? Hoe weten ze hoeveel mensen er in Nederland wonen? Hoe zag ons land er 200 jaar geleden uit?
image

De stem van de leerling

Als je je goed voelt, leer je beter en gemakkelijker. Andersom werkt het ook: gaat het leren prettig, dan geeft dat een flinke boost aan je eigenwaarde. Op 10-14 heeft ieder kind een eigen coach. Persoonlijke aandacht staat voorop. Door de kleinschalige en overzichtelijke opzet van onze onderwijsroute creëren we een veilige en prettige leeromgeving. Leerlingen kunnen hun begeleiders gemakkelijk vinden en aanspreken. De stem van de leerling is onze leidraad.
image

Welkom voor een gesprek!

Wij zorgen dat elk kind dezelfde kansen krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Ontdek de mogelijkheden voor uw kind in ons persoonsgerichte onderwijs. Wij nodigen u van harte uit om met ons in gesprek te gaan. Dan kunt u direct samen met uw kind(eren) een kijkje komen nemen!