×
×

Bouwen aan JOU!

image

Hier op 10-14 geven wij uw kind een warme en vloeiende overgang tussen basis- en voortgezet onderwijs. In onze stamgroepen staat sociale en persoonlijke ontwikkeling voorop. Een fijne omgeving voor uw kind om ontspannen te kunnen leren.

De keuzes die kinderen op deze leeftijd maken, hebben veel invloed op hun toekomst. Onze coaches en vakexperts bieden uw kind in de woelige puberperiode een veilige omgeving van waaruit hij of zij zijn of haar talenten en interesses in alle rust kan verkennen. Zo kan uw kind een vervolgopleiding kiezen op het moment dat hij of zij het écht weet.

"Een plek waar je de hele dag kan binnenwandelen, je zorgen aan de kapstok kunt hangen en gezien wordt zoals je echt bent." Chris Brown Professor of Education

In de wereld hang alles met elkaar samen, en zo geven we ook les.

Dankzij onze methodiek van Deep Learning en Student Voice behalen leerlingen dezelfde of betere schoolresultaten, maar maken ze veel meer sociale winst. Ze leren de vaardigheden die ze nodig hebben in de maatschappij-van-de-toekomst, die anders zal zijn dan wij hem nu kennen. Deze vaardigheden noemen we onze 10-14 skills: karakter, burgerschap, samenwerken, communicatie, creativiteit, kritisch denken en technische skills.

Onze coaches en vakexperts luisteren, leren en leiden. Onze leerlingen worden medeontwerper van hun eigen leerroute en leren hun droom te verwoorden. We dagen hen uit, in actie te komen om die droom waar te maken. De drive om te leren die we dan zien ontstaan, is van onschatbare waarde voor de toekomst van uw kind.

Welkom op 10-14!

Annelies Robben,
Netwerkregisseur Onderwijsroute 10-14
namens het hele onderwijsteam

Klik hier om verder te lezen in onze routegids