×
×

De stem van...#29

image

Deze week in de stem van "Boaz"


Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Je kunt hier veel dingen op je eigen manier doen. We zijn nu bijvoorbeeld een weekkrant aan het maken bij Nederlands. Je mag dan zelf bepalen of je een strip wilt maken of een ander artikel wilt schrijven. Ik ben wel creatief en het is fijn dat ik vaak zelf mag bedenken hoe ik iets wil doen.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Het lijkt me leuk om een dag met Frank mee te lopen. Ik vind gym super! Ook zou ik wel een dagje met Dianne mee willen lopen. Ze is mijn coach en geeft Frans en M&C. Dat vind ik allebei leuk.

image
"Bij Mens&Natuur hebben we gekookt met insecten. Dat was lekker!" ~ Boaz ~

Als jij nu directeur zou zijn, wat zou jij dan vandaag veranderen?

Ik zou de pauzes langer maken, zodat we meer tijd hebben om naar buiten te gaan. Of misschien zelfs buiten les krijgen, als het mooi weer is.

Nu een jaar 10-14.

Wat is jou het meest bijgebleven?

Ik heb al zoveel avonturen beleefd hier! We hebben geschaatst, ik ben een keer in de sloot gevallen, op kamp hebben we ’s avonds een wandeling door het bos gemaakt en bij Mens&Natuur hebben we gekookt met insecten. Dat was lekker!

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Later wil ik politieagent worden. 10-14 helpt mij, omdat mijn spelling erg vooruit is gegaan. Ik vond dat eerst heel moeilijk, maar het gaat steeds beter. Als politieagent moet je ook veel documenten schrijven, dus dan moet je wel goed kunnen spellen.

Een andere droom is dat ik graag een eigen quad wil. Met gym zijn we een paar keer gaan mountainbiken en dat vond ik ook heel gaaf!