×
×

De stem van...#27

image

Deze week in de stem van Evi & Karlijn


Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Karlijn: Omdat je veel eigen keuzes kan maken en ook meer verschillend vakken hebt zoals Duits, Frans, wiskunde en mens en cultuur. Je krijgt hier ook meer vrijheid om de opdrachten te verwerken, hierdoor kun je opdrachten in overleg met de docent op een creatieve manier maken.

Evi: Omdat het mij eigenlijk ook wel leuk leek om hier heen te gaan. En daar heb ik geen spijt van gekregen. En op mijn vorige school hadden we heel vaak een andere leraar en die legde het weer anders uit dan een andere.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Karlijn: Jim omdat ik Duits een leuk vak vind en ik er graag meer van wil leren. Ook wil ik dan met Nanne meelopen. Nanne maak hele mooie foto’s van dieren en dat wil ik ook heel graag leren.

Evi: Ik denk met Angelo of anders met Jim. Want ik vind het leuk om foto´s te maken. Later wil ik foto’s gaan maken van landschap en dieren. Met Jim is het altijd gezellig! Ik wil ook beter worden in Duits.

image
"Door dat coaches goed luisteren zijn we samen in een coachgroep gekomen waardoor onze vriendschap nog sterker is geworden" ~Evi & Karlijn~

Als jij nu directeur zou zijn, wat zou jij dan vandaag veranderen?

Karlijn: Ik zou op het veld een dierentuin maken. En ook een pretpark met een achtbaan die over de kop gaat. Ook nog een manege met heel veel paarden. En dat je mag paardrijden wanneer je wilt. En ook nog een plek waar je heel creatief kan zijn.

Evi: Ik zou meer bomen en planten plaatsen in en om school heen. En dingen die de kinderen ook leuk vinden zoals: een skatebaan, een voetbalveld en pingpongtafels.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom Karlijn

Karlijn: Ik wil later beter worden dan Anky van Grunsven, de beste paardrijdster worden van Nederland en ook wedstrijden rijden.

Op kamp konden we rondjes rijden op een paard en dit was geweldig. Later wil ik graag wedstrijden rijden op mijn eigen paard. Ik zie Anky een beetje als voorbeeld maar wil nog beter worden dan haar. Een training van Anky lijkt me dus geweldig

Mijn droom Evi

Mooie foto’s kunnen maken. En voor kleine kinderen zorgen. Angelo kan me helpen met foto’s maken. Maar voor de rest weet ik het eigenlijk nog niet.