×
×

De stem van...#38

image

Deze week in de stem van "Noor"


Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Ik was nog best jong toen ik een middelbare school moest kiezen, ik was pas 11.

Ook wist ik niet zeker of mijn advies wel echt bij me paste. Toen ben ik bij 10-14 gaan kijken en het sprak me gelijk aan, het zag er gezellig uit.

Nu ik er een paar weken zit, moet ik aan sommige lessen nog wel wennen. Wiskunde had ik bijvoorbeeld nog helemaal niet gehad. Wel vind ik dat hier duidelijk uitleg gegeven word.

Er is vooral een hele fijne sfeer. Je kent iedereen best goed, omdat je vrij veel met elkaar moet samenwerken. Je hoeft je hier ook niet te schamen om iets te zeggen of vragen, je mag gewoon zijn wie je bent.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Met Dianne, ze geeft Mens & Cultuur en we hebben het nu over kleding en dat vind ik erg leuk. Ze geeft ook Frans en ik houd van talen. Met Margreet zou ik daarom ook wel mee willen lopen, want zij geeft Engels.

image
"Er is vooral een hele fijne sfeer. Je kent iedereen best goed, omdat je vrij veel met elkaar moet samenwerken." ~ Noor ~

Wat is jouw grootste leerdoel?

Vloeiend Engels leren spreken. Dat lijkt me handig voor op vakantie.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Misschien wil ik wel regisseur worden. Hier op Unit 3 is er de mogelijkheid om een traject te volgen bij Thorbecke en ik doe het traject CreaThor. Daar leer je met camera’s omgaan en editen.