×
×

De stem van...#39

image

Deze week in de stem van "Boris"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Omdat er meer actie is dan op mijn vorige school. Ik vind het fijn dat ik niet de hele dag 1 docent heb, maar dat er door de dag heen veel afwisseling is.

Hier heb ik ook meer vrijheid en vrienden. Samen met je coach mag je hier zelf je doelen stellen.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou graag een dagje met Dirk Jan meelopen, omdat het mij heel leuk lijkt om gymleraar te zijn. Zelf zou ik ook wel sportdocent willen worden. Je kunt dan zelf verzinnen hoe de gymlessen gaan, en je hebt controle over een grote zaal met allemaal sportmaterialen.

image
"10-14 helpt mij daarbij omdat we veel dingen doen die ik interessant vind." ~ Boris ~

Wat is jouw grootste leerdoel?

Mijn grootste leerdoel is om mij minder druk in mijn hoofd te voelen, zodat ik mij nog beter kan concentreren. 10-14 helpt mij daarbij omdat we veel dingen doen die ik interessant vind. Het is hier ook rustig genoeg.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Ik wil graag wetenschapper of acteur worden. Vaak krijg ik thuis te horen dat ik goed ben in andere mensen nadoen. Het liefst zou ik dan in een film spelen die ver weg is van wat realistisch is, zoals Jumanji. 10-14 kan mij daarbij helpen doordat ik bijvoorbeeld met de mediatieners filmpjes zou kunnen maken. Bij mens en natuur zou ik het heel leuk vinden om proefjes te doen met bijvoorbeeld de microscoop, of om meer te leren over dieren.