×
×

De Stem Van #60

image

Deze week in de stem van "Sanne"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Ik vind 10-14 fijn, omdat je een coach hebt die je niet alleen kan helpen met school dingen maar ook met andere dingen; dat geeft wel een goed gevoel. Je kan alles op je eigen niveau doen. Je hebt leerdoelen die je kan bereiken, de docenten hier helpen je goed als je iets niet snapt. Dat trok mij wel aan om naar 10-14 te gaan.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou een dagje mee willen lopen met Jim. Jim is altijd supergrappig in de lessen en ik zou wel mee willen lopen met Jim de hele dag om te zien wat hij allemaal doet voor/na de lessen. Ik ben ook benieuwd naar hoe hij de opdrachten bedenkt.


image
"Mijn droom is om de beste ruiter van Nederland te worden." ~ Sanne ~ Leerling

Wat is jouw grootste leerdoel?

Mijn grootste leerdoel is om wat beter te worden in opletten! Dat ik beter kan concentreren zodat ik mijn opdrachten snel af kan maken/goed kan werken. Ik hoop dat ik met 10-14 mijn niveau hoger kan krijgen dat zijn wel een beetje mijn leerdoelen.

Als jij directeur zou zijn, wat zou je dan gelijk veranderen?

Dat je mag kiezen om naar buiten te gaan, je moet wel is naar buiten gaan dus daar gaan we dan op letten, maar als het bijvoorbeeld regent dat je een soort laken hebt voor de tafels zodat het niet nat is, zodat kinderen liever naar buiten gaan. Of dat je binnen een chille plek hebt voor in de pauze.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Mijn droom is om de beste ruiter van Nederland te worden, ik vind paardrijden leuk en doe dit een keer per week, het liefst ga ik twee keer in de week trainen en springlessen nemen samen met mijn paard Fleur. Maar voorlopig rij ik maar een keer in de week.