×
×

De Stem Van #56

image

Deze week in de stem van "Sef"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Ik heb meer plezier op deze school, en ik vind het leren makkelijker op de manier hoe de lessen hier worden gegeven. Ik mag meer mijzelf zijn, en creatiever zijn. En docenten geven meer les zoals de wereld er nu uit ziet. Digitaal. Dat vind ik erg leuk.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou graag mee lopen met Angelo, omdat ik media erg leuk vind. De dingen die hij eromheen doet vind ik ook heel erg leuk, zoals foto’s maken en bewerken. Ik vind hem een fijne leraar omdat hij mij begrijpt.

image
"Ik denk dat omdat 10-14 echt kijkt naar wie ik ben, dat ik hier ga leren wie ik echt ben en dan kan ontdekken wat het beste bij mij past." ~ Sef ~ Leerling

Wat is jouw grootste leerdoel?

Ik wil graag goed Engels leren omdat ik een kwart Engels ben. Ik wil ook graag mijn creatieve kant meer naar boven halen omdat ik graag in de toekomst daar wat mee wil gaan doen.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Ik wil graag iets doen met mijn creatieve kant later.

Dingen als foto’s maken en bewerken, maar ook dingen als films editen en films maken en muziek schrijven. Eigenlijk vind ik alles uit die hoek wel leuk, en wil ik uitvinden wat daarvan het beste bij mij past.

Ik denk dat omdat 10-14 echt kijkt naar wie ik ben, dat ik hier ga leren wie ik echt ben en dan kan ontdekken wat het beste bij mij past.