×
×

De Stem Van #55

image

Deze week in de stem van "Mart"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Je mag veel creativiteit gebruiken en veel dingen op je eigen manier doen. Bij de creatieve knutselopdrachten mag je ook echt heel erg je eigen creativiteit gebruiken en dat vind ik erg leuk aan 10-14.

Er lopen niet super veel kinderen op school rond. Dat is ook erg fijn, want daardoor is het best rustig in de gangen en buiten in de pauzes.

Je hebt op 10-14 een goede band met de leraren. Daardoor snappen ze je beter en kunnen ze je beter helpen. Ik durf hierdoor ook veel makkelijker vragen te stellen. Daarom past 10-14 ook goed bij mij.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou erg graag een dagje met Angelo mee willen lopen want ik vind mediavormgeving het leukste vak op school. Ik denk dat het best veel werk is. Je moet best veel kinderen helpen en je moet ook een idee voor elke les bedenken.

image
"Je eigen creativiteit kunnen gebruiken dat vind ik erg leuk aan 10-14." ~ Mart ~ Leerling

Wat is jouw grootste leerdoel?

Het lijkt me leuk om beter in Frans te worden. Ik heb daar 3,5 jaar in de buurt van Momt Ventoux gewoond en wil zeker nog vaak terug naar Frankrijk en dan lijkt het me handig als ik de taal beter ga leren.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Ik wil graag architect worden. Mijn nicht wil binnenhuisarchitect worden, en dan willen we samen een architectenbureau beginnen. Ik denk dat 10-14 mijn daar bij kan helpen, want we maken hier bijvoorbeeld al 3D huizen van papier.