×
×

De Stem Van #53

image

Deze week in de stem van "Ise"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Als je bijvoorbeeld je huiswerk niet af hebt, dan wordt daar op gelet en krijg je na schooltijd tijd om het met hulp van de docent af te maken zodat je het wel optijd afhebt.

Wat ik het fijnst vind is dat je met iemand kan praten, zoals je coach. Je krijgt 1 keer in de week in een groepje coaching. Dat vind ik heel fijn. Op 10-14 kan je zijn wie je bent. Je hoeft niet onzeker te zijn.

10-14 is een hele andere school dan waar ik eerst op zat. Daar kon je niet jezelf zijn. Daarom heb ik de keuze gemaakt om naar 10-14 te gaan.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou een dagje mee willen lopen met Femke, want gym vind ik een heel leuk vak. Het lijkt me wel interessant om te zien hoe dat gaat, want je moet wel optijd op school zijn. Je moet spullen klaarzetten om een leuke les te maken. Er zit eigenlijk best wel veel werk achter. Het lijkt niet heel lastig maar je moet ook rekening houden met de verschillen van kinderen.

image
"Wat ik het fijnst vind is dat je met iemand kan praten, zoals je coach" ~ Ise ~ Leerling

Wat is jouw grootste leerdoel?

Mijn grootste leerdoel is om wat meer talen te kennen, want ik wil later stewardess worden en daar moet je sowieso vloeiend Engels spreken. Maar andere talen zijn ook handig om te kennen want je wil in contact komen met mensen. Stel die mensen kunnen niet zo goed Engels, dan kan je ook nog een andere taal proberen.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Mijn droom is om stewardess te worden en 10-14 help me daarbij door me te helpen zelfvertrouwen te krijgen. We hebben Engels, Spaans, Duits, Nederlands en Frans. En als je die talen weet kom je al dichter bij je doel.