×
×

De stem van...#49

image

Deze week in de stem van "Puk"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Ik vind het fijn dat ik hier meerdere docenten heb. Ze weten dan ook extra veel over dat vak, dus je krijgt echt goede lessen.

Ook heb ik hier meer vrijheid. Ik kan op mijn eigen niveau werken. Ik ben bijvoorbeeld goed in rekenen. Tijdens coaching had ik gevraagd of ik een keer zelf een rekenles mocht geven en dat mocht! Laatst heb ik dus zelf een les gegeven over meetkunde.

Je hebt hier wel wat huiswerk, maar dat vind ik juist goed. Dan oefen ik vast voor op de middelbare school, ook al zit ik pas in groep 7.

Ik voel me echt fijn op deze school. Je kan hier veel kwijt over je gevoelens. Tijdens de Think-lessen en tijdens coaching deel je veel met elkaar.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Eigenlijk met iedereen wel! Elke docent geeft op een andere manier les, maar het is allemaal leuk op de eigen manier. Met Ilse kan je over alles praten en ze helpt goed, Frank geeft gym en dat vind ik leuk, bij Sil krijg je veel ruimte in de les. Ik kan gewoon niet kiezen.

image
"Op aanraden van een klasgenoot ga ik nu een ander boek lezen." ~ Puk ~

Wat is jouw grootste leerdoel?

Ik wil graag beter worden in begrijpend lezen. Dat doe ik vooral door meer boeken te lezen. Eerst las ik alleen boeken zoals Leven van een Loser of Waanzinnige Boomhut, maar op aanraden van een klasgenoot ga ik nu een ander boek lezen. ‘Gozert’ zou ik normaal niet zo snel kiezen, maar zij zei dat het wel leuk was.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Boomhutbouwer worden! 10-14 helpt daarbij, omdat we veel rekenen en dat is natuurlijk belangrijk. Dan kan je uitrekenen hoeveel planken je nodig hebt bijvoorbeeld. Ook het bezoek aan het Techlab was nuttig.

Contact

Lassuslaan 230
8031 XM Zwolle
contact@10-14.nl
06 8276 0755