×
×

De stem van...#46

image

Deze week in de stem van "Kijan"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Op mijn oude school had ik het niet zo naar mijn zin. Toen mijn moeder over het onderwijs op 10-14 hoorde, leek dat haar wel iets voor mij. Ze vroeg me of ik er heen zou willen, en ik zei ja omdat deze manier van onderwijs beter past bij wie ik ben.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou graag eens met Angelo mee willen lopen, want ik wil YouTuber worden. Van hem kan ik denk ik veel leren. Hij kan veel met programma’s zoals Photoshop en zoals Adobe Spark. Ook hebben wij hier op 10-14 een green screen waar ik graag nog veel meer over zou willen weten.

image
"Ik wil YouTuber worden. Van hem kan ik denk ik veel leren." ~ Kijan ~

Wat is jouw grootste leerdoel?

Mijn grootste leerdoel is om iemand te worden die goed om kan gaan met computers. Als er dan iets misgaat met iemands computer of laptop, kan ik diegene zijn die daar mee kan helpen. Goed leren omgaan met editprogramma’s voor YouTube lijkt me ook wel fijn.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Mijn droom is om met YouTube bekend te worden. 10-14 helpt mij daar al goed mee, want we krijgen media lessen waar ik veel van leer.

Ook wil ik heel graag reizen, bijvoorbeeld naar New York. Ik ben erg benieuwd hoe het daar is. Ik houd van honkbal, en het eten daar spreekt mij ook aan.

image