×
×

De stem van...#48

image

Deze week in de stem van "Lotus "

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Omdat je hier meer vrijheid hebt dan op een gewone middelbare school. Je krijgt meer uren om zelfstandig te werken en je krijgt niet zoveel toetsen. Uiteindelijk moet je natuurlijk wel alles af hebben.

De leraren geven de lessen ook wel een beetje anders, waardoor het leuker is en je meer je best wilt doen. Bijvoorbeeld bij Mens&Maatschappij, daar hoor je veel interessante dingen.

Je hebt hier ook de kans om huiswerk op school te maken, dat kan na schooltijd en dan is het ook nog gezellig! Er blijven best veel kinderen op school om te werken.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Met Ilse. Ik houd ervan om presentaties te maken en zij maakt altijd mooie presentaties voor haar lessen. Ze vertelt veel informatie.

image
"Mijn droom is om tattoo-artiest te worden." ~ Lotus ~

Wat is jouw grootste leerdoel?

Ik wil wel beter leren samenwerken. Ik vind het nu nog wel eens lastig als iemand een andere manier van werken heeft. Ik ben zelf bijvoorbeeld heel netjes en ik kan er niet zo goed tegen als iemand heel rommelig werkt. Maar het is wel handig om meer met elkaar te kunnen samenwerken, want dan krijg je een groter beeld van een onderwerp.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Mijn droom is om tattoo-artiest te worden. Op 10-14 doen we vaak ook creatieve opdrachten, dat is natuurlijk wel handig voor een tattoo-artiest.

image