×
×

De Stem Van #58

image

Deze week in de stem van "Laurens"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Ik kwam van groep 6 naar 10-14 ik had toen nog veel moeite met spelling maar nu gaat het steeds beter. Je wordt voorbereid op de middelbare school omdat je al een beetje huiswerk krijgt. Het is soms nog wel lastig maar meestal lukt het wel. Elk vak gaat steeds beter en daarom past 10-14 bij mij.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou graag een dagje mee willen lopen met Nanne omdat ze Mens en Natuur geeft. Ik vind dingen in de natuur heel leerzaam. Zoals dieren en planten. Nanne maak hele toffe foto’s van dieren in de natuur. Mij lijkt het echt gaaf om een dagje mee te gaan om te kijken hoe dat zij dit doet. Zo weet ik dat ze in het Park de Hoge Veluwe mooie foto’s heeft gemaakt.

image
"Mij lijkt het ook echt leuk om de Chinese Muur te bewonderen." ~ Laurens ~ Leerling

Wat is jouw grootste leerdoel?

Mijn grootste leerdoel is om VWO te halen omdat ik dan dierenarts kan worden. Mij lijkt het leuk/mooi om dieren te kunnen verzorgen en een beter leven te geven wanneer het niet goed met ze gaat. Een hartoperatie is één van de mooiste operaties die ik wil meemaken.

Als jij directeur zou zijn, wat zou je dan gelijk veranderen?

Het eerste wat ik zou doen is een voetbaltafel neer zetten. Omdat dat leuk is om met je vrienden te doen in de pauze.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Mijn grootste droom is om dierenarts te worden. De les Mens en Natuur helpt daar heel veel bij. Daarom helpt 10-14 bij mijn grootste droom waarmaken. Mijn vader is ooit in China geweest en mij lijkt het ook echt leuk om de Chinese Muur te bewonderen. Ik wil ervaren hoe groot de Chinese Muur in het echt is.