×
×

De Stem Van #57

image

Deze week in de stem van "Maurits"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Ik ben in klas 1 eerst naar een andere school gegaan, maar daar ging het niet zo goed. Ik voelde me daar niet fijn. Na de meivakantie ben ik overgestapt naar 10-14. Hier voel ik me veiliger, ik heb veel vrienden. Ook krijg ik veel hulp als iets niet lukt. Ik bespreek het dan tijdens coaching, daar kan ik het aangeven als ik ergens tegenaan loop en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ik vind het fijn dat je sommige lessen in de stamgroep hebt en anderen in de instructiegroep. Dan zit je bij al je vrienden wel een keer in de les.

En er worden op 10-14 veel activiteiten georganiseerd, dat vind ik super!

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Met Frank, hij geeft gym en dat vind ik heel leuk. Het lijkt me ook interessant om te zien wat hij allemaal regelt op de unit.

image
"Er worden op 10-14 veel activiteiten georganiseerd, dat vind ik super!" ~ Maurits ~ Leerling

Wat is jouw grootste leerdoel?

Vloeiend Engels kunnen spreken. Ik zou het wel vet vinden om in het buitenland een goed gesprek te kunnen voeren.

Als jij directeur zou zijn, wat zou je dan gelijk veranderen?

Dan zou ik er een eigen panna kooi neerzetten waar we kunnen voetballen en basketballen. Nu moeten we het voetbalveld delen met Thorbecke en ik denk dat er meer 10-14 kinderen mee zouden doen als we een eigen veld hebben.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Later wil ik graag een eigen bedrijf. 10-14 helpt daarbij omdat ik hier echt mezelf kan ontdekken. We hebben veel gesprekken over waar je goed in bent en wat er voor nodig is om op een bepaalde opleiding te komen.