×
×

De Stem Van #73

image

Deze week in de stem van "Maarten"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Ik ben op 10 -14 gekomen omdat ik twee keer ben blijven zitten en ik ook alleen maar met meisjes in een klas zat. Ik had het gevoel dat is niet verder kwam. Hier kan ik helemaal mezelf zijn en doe ik leuke en creatieve dingen. Ik voel mezelf hier heel erg fijn.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou wel een dag met Angelo willen meelopen. Hij heeft altijd toffe ideeën en probeert dingen mogelijk te maken die ik niet voor mogelijk had gehouden. Hij is ook heel enthousiast over heel veel dingen.

image

Als jij directeur zou zijn, wat zou je dan gelijk veranderen?

Ik zou niet weten wat ik zou moeten veranderen want het is gewoon een hele leuke school. Ik zou denk ik wel mooiere fietsen aanschaffen zodat ik andere kinderen trucjes op fietsen kan leren. Qua gebouw, ruimte en spullen ben ik heel erg tevreden.

"“Ik wil de nummer 1 stuntfietser van Zwolle worden.”" ~ Maarten ~ Leerling
image

Wat is je grootste leerdoel?

Ik zou wel beter willen leren lezen want dat is voor mij lastig omdat ik dyslexie heb. Ik heb daar wel hulp voor gehad maar kan het nog steeds niet heel erg goed.

Verder zou ik heel graag een bepaalde truc met fietsen willen kunnen.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Ik wil graag de nummer 1 stuntfietser van Zwolle worden. Het is al heel bijzonder dat ze mij op school aanmoedigen om verder proberen te komen met fietsen.