×
×

De Stem Van #69

image

Deze week in de stem van "Emma"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Deze school past bij mij omdat we werken met heel veel andere manieren van leren, zoals projecten. Die manier van werken vind ik erg prettig. Hier horen we niet wat we moeten doen, maar krijgen verschillende opties waar we zelf uit kunnen kiezen. Ik ben een persoon met een sterke eigen wil dus ik vind de eigen keuze heel fijn.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Met Angelo of Paul. Angelo die geeft natuurlijk de medialessen dit vind ik altijd super leuke lessen. Ik ben zelf ook graag creatief bezig, dus een lesje media geven met Angelo lijkt mij super leuk. Ik zou met Paul mee willen lopen omdat hij veel doet met foto’s maken en dit vind ik ook heel leuk om te doen.

image

Wat is je grootste leerdoel?

Op school wil ik graag beter leren lezen en spellen. Ik heb dyslexie en vind dit dus heel lastig, maar ik werk er wel hard aan. Buiten school wil ik leren hoe ik beter met dieren om zou kunnen gaan. Gewoon paardrijden is ook iets waar ik beter in wil worden maar ik wil ook graag leren om de emoties van dieren te voelen en begrijpen.

""10-14 helpt mij door mijn creativiteit aan te moedigen"" ~ Emma ~ Leerling
image

Als jij directeur zou zijn, wat zou je dan gelijk veranderen?

Ik zou dagen organiseren waar wij dieren uit het asiel zouden uitlaten. Dit zouden we dan standaard vaker kunnen doen zodat de honden meer plezier hebben. We kunnen dan ook leuke spelletjes doen met de andere dieren. Ook zou ik geld doneren aan Pippi’s opvang in Curaçao, zij haalt dieren van straat en zorgt goed voor ze, ik zou hier heel graag een keer daar langs kunnen komen.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Mijn droom is om later te werken met getraumatiseerde dieren, om die te helpen. Dat is echt mijn grootste droom die ik heel graag zou laten uitkomen. Ik zou mijn eigen hulp centrum willen opstarten voor het helpen van dieren die getraumatiseerd zijn. Mensen kunnen dan dieren bij mij brengen en dan kan ik ze begeleiden. 10-14 helpt mij door mij altijd mijn creativiteit aan te moedigen, hierdoor word ik ook een heel stuk zelfverzekerder.