×
×

De Stem Van #68

image

Deze week in de stem van "Marvin"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Ik vind de manier waarop wij werken op school erg fijn. Je mag hier op je eigen tempo en op je eigen niveau werken. Je krijgt hier net iets meer uitleg en de programma’s passen zich aan op jou. Als er iets is heb je altijd een coach die naar je luistert en met je meedenkt. Dit miste ik op mijn vorige school.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Het zijn er eigenlijk twee: Als eerste zou ik een dagje met Sylvia meelopen, omdat ik het administratieve werk en dingen regelen best leuk vind. Om alles op orde te brengen en dingen organiseren een dagje te doen. Als tweede zou ik een dagje mee willen lopen met Sebastiaan om te kijken wat hij allemaal doet op 10-14.

image

Wat is je grootste leerdoel?

Qua vakken, rekenen wil ik beter doen dan wat ik nu doe. Ik wil ook heel graag beter worden in paardrijden. De achterneef van mijn moeder die doet hoge klasse dressuur, daar speelt hij wedstrijden. Het liefste zou ik dit ook kunnen doen later. Ik doe al vier jaar aan paardrijden en ik wil hier graag verder in groeien.

""Het liefst zou ik in de hoogste klasse dressuur rijden."" ~ Marvin ~ Leerling
image

Als jij directeur zou zijn, wat zou je dan gelijk veranderen?

Ik zou meer dingen regelen voor buiten, zodat minder kinderen op hun telefoon zitten in de pauze. Ik zou buiten een parkour of klimrek neerzetten en een pingpong tafel omdat ze dit binnen ook graag doen. Ook zou ik graag een handvaardigheid lokaal zien met machines zoals ze het ook hebben bij techlab. Hier kunnen we dan meer met houtbewerking doen en dat soort projecten.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Mijn droom is beter worden in het paardrijden, ik zou dressuur willen rijden. Dressuur is het van letter naar letter rijden en ik zou hier later wedstrijden in willen spelen. Het liefst zou ik met paardrijden in de Z klasse willen komen, dit is de hoogste klasse in dressuur. Later zou ik ook docent techniek willen worden. 10-14 helpt in de uitstapjes die we maken en de techniek lessen die we hier krijgen. We zijn nu ook al een aantal keer naar techlab gegaan, hier kon ik er echt mee oefenen.