×
×

De Stem Van #72

image

Deze week in de stem van "Fender"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

“Op mijn vorige school kreeg ik vaak ruzie met andere leerlingen, wat ervoor zorgde dat ik me niet veilig voelde. Maar nu ik bij 10-14 zit, is dat helemaal veranderd. De sfeer is hier veel positiever en de leraren geven me het gevoel dat ik gezien en gewaardeerd word. Hierdoor voel ik me niet alleen veiliger, maar ook zelfverzekerder en gemotiveerder om mijn best te doen op school.”

Als je een talent kon kiezen die je meteen zou kunnen beheersen, wat zou het dan zijn?

“Ik zou graag meteen een professional willen worden in het rijden van een Formule 1-auto, omdat mijn familie en ik grote fans zijn van Max Verstappen en veel hebben gereisd om hem te kunnen zien. Het lijkt me ook leuk om meteen de beste te zijn in voetbal.”

image

Wat is de beste advies dat je ooit hebt gekregen en van wie kwam het?

“Mijn oude juf heeft me geadviseerd om naar 10-14 te gaan omdat het beter bij me past. Ik ben blij dat zij me heeft geholpen om de perfecte school voor mij te vinden en dat ik nu hier bij 10-14 terecht ben gekomen.”

Als jij een interview zou geven aan een van je klasgenoten, welke vraag zou je dan stellen?

"“Ik zou vragen hoe het bij hen thuis gaat op dit moment, of ze steun krijgen van hun familie, en vrienden.”" ~ Fender ~ Leerling
image

Als je een superkracht kon kiezen wat zou je dan kiezen en waarom?

“Ik zou Snelheid kiezen, omdat wij elk jaar naar dezelfde camping gaan en alles op de fiets doen. Als ik snel ben, kan ik alles daar meteen heen brengen en hoeven we niet meer zo lang te fietsen.”

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

“Ik wil graag een goede baan krijgen en ver in het leven komen. 10-14 helpt me hierbij door een sterke band op te bouwen en me te ondersteunen in mijn ontwikkeling. Daarnaast droom ik ervan om op een dag de loterij te winnen.”