×
×

De Stem Van #63

image

Deze week in de stem van "Mick"

Waarom past 10-14 zo goed bij jou?

Ik denk 10-14 heel goed bij mij past door de manier van lesgeven, ik hou niet van een les waar het alleen maar zitten en luisteren is. Ik vind het fijn aan de lessen dat we echt wat doen. Ook door mijn ADHD werkt zitten en luisteren niet altijd goed voor mij, dus ben ik heel blij met de lessen hier.

Met wie zou jij een dagje mee willen lopen en waarom?

Ik zou het liefst een dagje mee willen lopen met Daniël Kolpa, dat zou mij erg leuk lijken. Hij is altijd heel grappig en gezellig. Ik vind dat hij de lessen die hij geeft ook altijd heel leuk maakt en ik zou dat ook wel willen kunnen.

image

Wat is je grootste leerdoel?

Waar ik graag in zou willen groeien is rekenen, ik wil later piloot worden waarbij je goed moet kunnen rekenen. Je moet als piloot kunnen uitrekenen hoeveel brandstof er nog is, ook moet je coördinaten af kunnen lezen om te kunnen landen.

image
"“Mijn droom is om later een vliegtuig te kunnen besturen”" ~ Mick ~ Leerling

Als jij directeur zou zijn, wat zou je dan gelijk veranderen?

De kleur van de muren; ik vind het geen mooie groen kleur en het is heel saai en kaal. Ook zou ik andere krukken op de gang neerzetten want ik vind dat ze niet comfortabel zitten, helemaal als je er een langere tijd op moet zitten.

Wat is je droom voor de toekomst en hoe helpt 10-14 jou hierbij?

Mijn droom

Mijn grootste droom is om piloot te worden. Ik wil zelf leren om te een vliegtuig te besturen. Ik wil eerst vier jaar bij de luchtmacht en daarna kan ik altijd kijken of ik daar wil blijven of door zou willen groeien. 10-14 helpt mij met het beter leren rekenen omdat ik dit nodig heb om piloot te worden.