×
×

De wereld van onderwijsroute 10-14

Je ziet momenteel alleen openbare nieuwsberichten. Voor al het nieuws dien je eerst in te loggen.
image

Leer Engineer Fedor

Vandaag spreken we een nieuwe expert: Fedor! Hij is in augustus van dit jaar in Unit III gestart en heeft een passie voor Nederlands en ‘vuurtjes’. De redactie bestaat vandaag uit Indy en Daan!
image

De stem van...#41

Hier kan ik er aan werken om mijn niveau nog verder te verhogen. Ik ga binnenkort een les in het Duits geven! - Johanna - #41
image

Leer Engineer Julia

Leer Engineer Julia Dit schooljaar mag Julia als Leer Engineer het spits afbijten. Julia is vakexpert voor het vak Engels. Ze gaat naar het Teachers Colleges en zit vol inspiratie. Deze inspiratie uit ze onder andere als ze haar gitaar in haar hand heeft en zo Engels geeft.
image

De stem van...#40

Ik zit pas in groep 7, maar het voelt ook al een beetje als een middelbare school en dat vind ik fijn. - Sjoerd - #40
image

De stem van...#39

Ik wil graag wetenschapper of acteur worden. Vaak krijg ik thuis te horen dat ik goed ben in andere mensen nadoen. - Boris - #39
image

Onderwijs in de Media | publicatie Onderwijsinspectie

“Onderwijsinspectie maakt zich zorgen over nieuwe onderwijsvorm van 10 tot 14-jarigen”. Deze krantenkop stond afgelopen week in de Volkskrant. Dat was voor ons best even slikken! Het artikel met deze kop zegt echter weinig over de kwaliteit en de resultaten van ons onderwijs op Onderwijsroute 10-14.
image

De stem van...#38

Ik was nog best jong toen ik een middelbare school moest kiezen, ik was pas 11. - Noor - #38
image

De stem van...#37

De eerste 2 personen die ik op 10-14 tegenkwam waren zo leuk en grappig! - Kyra - #37
image

De stem van...#36

Ik leer hier heel veel nieuwe dingen die ik eigenlijk pas op de middelbare school zou gaan leren bijvoorbeeld wiskunde, Duits en Frans. - Iris - #36
image

Engineer | Seán

Vandaag ontmoeten we Dilara. Ze is 12 jaar en weet goed hoe ze haar stem kan inzetten. Dat maakt haar tot een prachtige redacteur naast Seán. Ze heeft regie over haar leven en dromen voor de toekomst.
image

Onderwijs in de media | Daniel over innovatie

Onderwijs in de media Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk vraagt zich in een van zijn blogs af: “Dreigt de pandemie een hele generatie te benadelen of brengt deze crisis juist een revolutie teweeg in het basisonderwijs?” Daniel Groener wil daar graag de visie en de manier van werken van Onderwijsroute 10-14 tegen aan leggen in zijn volgende reactie.
image

Speciaal Leer Engineer Sylvia

Vandaag ontmoeten we Thomas en Amin. Ze zijn de hoofdredactie als we Sylvia beter gaan leren kennen. Sylvia is de rechter- en linkerhand van Sebastiaan en Annelies. Ze startte in februari van dit jaar, midden in een lockdown. En zo ontmoette ze letterlijk iedereen voor het eerst met een mondkapje op. Een rare start en reden te meer om eens door te vragen. Je zou haar zo maar eens tegen kunnen komen bij 10-14 als je contact zoekt!
< 1 2 3 4 5 >

Kies jij voor 10-14?

maak kennis met 10-14.

Eerst volgende momenten:

  • vrijdag 19 april 2024
    14:00 tot 16:00 uur
  • vrijdag 24 mei 2024
    14:00 tot 16:00 uur
  • vrijdag 31 mei 2024
    14:00 tot 16:00 uur
Maak een afspraak